donderdag 25 september 2008

Ik steun Team Belgium Diamonds U23 WK 2008

Ons Diamonds U23 team is volop in voorbereiding voor het komende WK in Taiwan. De speelsters en spelers zijn er allen op gebrand om een prima prestatie neer te zetten. Je kan hun verwachtingen nalezen op hun spelersfiches.




Met de "ik steun" campagne willen we hen laten weten dat ook alle Belgische korfballers achter hen staan. Laat het hen weten door massaal aanwezig te zijn op het Uitzwaai evenement op zaterdag 18/10 om 19u in Kwik Indoor. Tijdens dit evenement kan je de spelers aan het werk zien tijdens een oefenwedstrijd en is er nadien gelegenheid om ze persoonlijk te begroeten tijdens een handtekeningen sessie. Aan de ingang van de zaal zullen Team en spelersfoto's uitgedeeld worden om deze handtekeningen op te verzamelen.




Je eigen club zal een "Ik steun" affiche ontvangen. Zorg ervoor dat deze in het clubhuis opgehangen wordt ! Tevens wordt er een "ik steun" foto rondgestuurd via mail. Verspreidt deze mail in je vriendenkring en laat iedereen weten dat je onze jonge Diamonds steunt .



Uw persoonlijke reactie of groet aan de spelers kan je bij hun fiche achterlaten.

Via deze blog zullen we jullie op de hoogte houden van het verloop van het WK . Ook de spelers zullen regelmatig berichtjes naar deze site sturen.

Geen opmerkingen: